9/7/25

Οι πολεμοχαρείς πιέζουν αγόρητα τον Τραμπ

 

Το νομοσχέδιο του γερουσιαστή των ΗΠΑ Λίντσεϊ Γκράχαμ θα είναι ένα «μεγάλο μήνυμα» προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ο Νιουτ Γκίνγκριτς, στενός συνεργάτης του Αμερικανού ηγέτη Ντόναλντ Τραμπ, στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο X. 
Κατά τη γνώμη του, το νομοσχέδιο μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. 
 Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό νομοσχέδιο που θα είναι ένα μεγάλο μήνυμα προς τον Πούτιν ότι το να μιλάς και να σκοτώνεις είναι μια χαμένη στρατηγική», έγραψε.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Ορμπάν απαίτησε την παραίτηση της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, φον ντερ Λάιεν


 

103 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η Διάσκεψη του Μπεϊκόζ εν αναμονή της ελληνικής καταστροφής ανεβλήθη και θα γινόταν μετά τη λεγόμενη «καταστροφή» στον Μούνδρο.. Ο απεσταλμένος του Λονδίνου στρατηγός Τάουσεντ έφθασε στην Άγκυρα.. Οι Προδότες αποφάσισαν το κλείσιμο της Βουλής για διακοπές.


Ο Τάουσεντ στάλθηκε στην Αγκυρα για να κλείσει την τελική συμφωνία των Αγγλων με τον Κεμάλ.Σε 35 ημέρες θα γινόταν η Επίοθεση στον Αφιόν καταχισάρ

Ο\




Εκτός από τον Κεμάλ και τους Τούρκους, υπήρχε και ο εσωτερικός εχθρός


Οι μελλοθάνατοι Προδότες συνέχιζαν να συζητούν για την διαχελιρθσγ της Συμφοράς. Ο Αρχιπροδότης Γλυξμποργκ εξακολουθούσε να ελπίζει στην ανταλλαγή της Σμύρνης με την Κωνσταντινούπολη.



 


 

9 Ιουλίου του 1961. Ο Κουφός Κλεφτολουμπινέ μας συνέδεσε με την Ευρώπη



Το μεσημέρι της Κυριακής, 9 Ιουλίου του 1961, στην Αίθουσα Τροπαίων της Βουλής, υπογράφτηκε επίσημα η συμφωνία σύνδεσης Ελλάδας-Ε.Ο.Κ.

Από ελληνικής πλευράς την υπέγραψαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο υπουργός Συντονισμού Αριστείδης Πρωτοπαπαδάκης και ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Αβέρωφ.
Εκ μέρους του Βελγίου υπέγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Πολ-Ανρί Σπάακ, εκ μέρους της Γαλλίας ο υπουργός Εξωτερικών Ζακ Μορίς Κουβ ντε Μιρβίλ, εκ μέρους της Ιταλίας ο υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Εμίλιο Κολόμπο, εκ μέρους του Λουξεμβούργου ο υπουργός Εξωτερικών Ευγένιος Σάους. Η Ολλανδία εκπροσωπήθηκε από τον υφυπουργό Εξωτερικών Χ. βαν Χούτεν,
ενώ η Δυτική Γερμανία από τον πρέσβη της στην Αθήνα Γκέμπχαρτ Ζέελος.



Εκ μέρους του συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. υπέγραψε τη συμφωνία ο αντικαγκελάριος και υπουργός Εθνικής Οικονομίας της Δυτικής Γερμανίας Λούντβιχ Έρχαρντ,, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Βάλτερ Χάλσταϊν, όπως και ο Ζαν Ρέι, μέλος της Κομισιόν,
 ο οποίος είχε διαπραγματευθεί τη συμφωνία εκ μέρους της Ε.Ο.Κ. 
Στο κοινό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε επί τη υπογραφή της συμφωνίας την ίδια ημέρα, υπογραμμίζεται ότι "η σύνδεσις της Ελλάδος μετά της Κοινότητος, αποτελεί αναγνώρισιν της αρχής ότι
η ατλαντική αλληλεγγύη δεν πρέπει να είναι μόνον πολιτική και στρατιωτική, αλλά να στηρίζεται και επί στενής οικονομικής αλληλεγγύης, η οποία και είναι μία εκ των βάσεων επί των οποίων 
πρέπει να θεμελιωθή η αλληλεγγύη του δυτικού κόσμου". 
Επιπλέον, τονίζεται και πάλι ότι "η συμφωνία συνδέσεως 
διεμορφώθη με γνώμονα την προοπτικήν της μελλοντικής πλήρους εντάξεως της Ελλάδος εις την Κοινότητα".

Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ. ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΜΕΣΑ. ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο ΤΗΛΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΕΛΟΣ.

103 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η βοήθεια των Ιουδαίων συντρόφων προς τον Κεμάλ ήταν 10 εκ χρυσά ρούβλια . (Από την Πράβντα της 9ης Ιουλίου 1956)


 

 O Μωϋσής Φρούντζε είχε το ρωσικό όνομα Μιχαήλ. 
Το Επώνυμο Φρούνζε δείχνει ότι πρόκειται για Εβραίους.
 Προέρχεται από τα Βλάχικα και σημαίνει «φρούντζα» φύλλο. 
Σαν Εβραίος μπλέχτηκε με την «Επανάσταση» .
 Το 1904 εισήλθε στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Αγίας Πετρούπολης, και εντάχθηκε στο Ρωσικό Σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα. 
Τον Νοέμβριο, συνελήφθη για πρώτη φορά για τις επαναστατικές του ιδέες. 
Τη Ματωμένη Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 1905, συμμετείχε στη διαδήλωση στην πλατεία των Ανακτόρων στην Αγία Πετρούπολη, εκεί τραυματίστηκε στο χέρι.
 Το Μάρτιο του 1917 ήταν ο ηγέτης της επανάστασης στο Μινσκ. 
Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης στη Μόσχα τον Οκτώβριο του 1917, έλαβε μέρος στις μάχες κοντά στο ξενοδοχείο Μετροπόλ. Μετά Βουλευτής της Συντακτικής Συνέλευσης της επαρχίας Βλαντιμίρ.
 Το πρώτο εξάμηνο του 1918 ήταν πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Ιβάνοβο-Βοζνεσένσκ και Κομισάριος της επαρχίας Ιβάνοβο-Βοζνεσένσκ. Από τον Αύγουστο του 1918 ήταν στρατιωτικός επίτροπος της Στρατιωτικής Περιφέρειας του Γιαροσλάβ. Συμμετείχε στην καταστολή της εξέγερσης του Γιαροσλάβ. Το 1919 του ανατέθηκε από τον Λένιν να καταστείλει τις εξεγέρσεις του Αλεξάντερ Κολτσάκ, της εξέγερσης των Μπασμάτσι, του Νέστορα Μάχνο και του Πιότρ Βράνγκελ αντίστοιχα. Στις 3 Δεκεμβρίου 1920, διορίστηκε επίτροπος του Επαναστατικού Στρατιωτικού Συμβουλίου στην Ουκρανία και διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας και της Κριμαίας, ενώ ταυτόχρονα εξελέγη μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος (Μπολσεβίκοι) της Ουκρανίας. Δεξί χέρι του Ράνκοβιτς.Από τον Φεβρουάριο του 1922 - αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου των Λαϊκών Επιτρόπων της Ουκρανικής ΣΣΔ. 
Στις 13 Δεκεμβρίου 1921 πήγε στην Άγκυρα ως επικεφαλής της σοβιετικής ρωσικής αντιπροσωπείας και συναντήθηκε με τον Μουσταφά Κεμάλ Πασά.
 Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, υπογράφηκε η συνθήκη συνεργασίας μεταξύ της Τουρκίας και της Σοβιετικής Ένωσης.

9 Ιουλίου ο Αμερικανός Σύμμαχος ως Πόντιος Πιλάτος ένιψε τας χείρας τους για τις σφαγες των Ελλήνων στην Κύπρο

Τα Σωματεία των Ελληνοαμερικανικών της Νέας Υόρκης, το 1958, έκαναν διάβημα στο Στέητ Ντιπάρτμεντ για το κύμα των σφαγών των Ελλήνων από τους Τούρκους στην Κύπρο και για τις ευθύνες των Άγγλων τονίζοντας την Ανοχή των Άγγλων για τα εγκλήματα των Τούρκων. 
Στις 9 Ιουλίου 1958 τους δόθηκε η απάντηση του Ντάλλες
Οι Ελληνοαμερικανικοί των ρώτησαν:
Αλλά, κανείς δεν τους απάντησε. 
Την ίδια ημέρα, το Λονδίνο, το άλλο αφεντικό, κάλεσε την αθήνα να πάψει να υποστηρίζει την τρομκρατία και να προσέλθει στις τριμερείς.
Η ΕΟΚΑ συνέχιζε τον Αγώνα

51χρόνια από την Προδοσία της Κύπρου. Στις 9 Ιουλίου 1974, 6 ημέρες πριν το Κίνημα της Εθνοφρουράς στην Λευκωσία, και 11 ημέρες πριν την «εκδρομή» του Αττίλα στο «πέντε Μίλι» στην Λευκωσία έγινε η τελική σύσκεψη. Κάθε χαζός δεξιός, Λακε «δαιμόνιος» , Κομποσκοινάκιας, Κλεφτολουμπινές,Πουστροφιλελέρας, οφείλει να σκεφτεί γιατί δεν στάλθηκαν τα υποβρύχια στην Κύπρο.


 ΥΓ. Σκέψου Μακάκα! Σκέψου!

9 Ιουλίου 1715. Η Άλωση του Παλαμηδίου και η Παράδοση του Ναυπλίου στους Τούρκους

Ένας Βράχος, (η Ακροναυπλία) 
 και ένα Κάστρο! (το Παλαμήδι)

«Φραντζέζος ήταν το σκυλί και ‘πίβουλος στη γνώσι»

Η αρχική ιδέα για την οχύρωση του Παλαμηδιού ήταν του Μοροζίνι , αλλά ο δόγης πέθανε στο Ναύπλιο στις 6 Ιανουαρίου 1694 .
Ο σχεδιασμός του έργου έγινε από τον Κυβερνήτη της Πελοποννήσου Φραγκίσκο Γκριμάνι, και ολοκληρώθηκε ταχύτατα, μέσα σε μία τριετία (1711-1714), από τον Γενικό Προβλεπτή του Στόλου Αυγουστίνο Σαγρέδο, με κατασκευαστή τον Γάλλο συνταγματάρχη του Μηχανικού Ντε Λα Σαλ.  (Εξελληνισμένα Σάλας) 

Στο έργο εργάστηκαν υποχρεωτικά ΌΛΟΙ οι Έλληνες Κάτοικοι.

Το κάστρο του Παλαμηδιού θεωρείται πραγματικό «κόσμημα» της οχυρωματικής, με ιδανική αξιοποίηση του εδάφους και εσωτερική αλληλοκάλυψη των προμαχώνων, για διαδοχική άμυνα σε περίπτωση κατάληψης από τον εχθρό εισόδου του Εσωτερικού. 

Δυστυχώς για τους Ενετούς εργοδότες του, και τους Έλληνες της Πόλης, ο Ντε Λα Σαλ ήταν αυτός που παρέδωσε το φρούριο στους Τούρκους, ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωσή του (1715), καθώς, κατά την πολιορκία της πόλης, αφού έφραξε με καρφιά τις τρύπες των πυροβόλων, και τα αχρήστευσε, ενώ ανατίναξε και μέρος των τειχών για να εισέλθουν οι Τούρκοι.

 Η παράδοση του Ναυπλίου ήταν, νομοτελειακά, η συνέπεια της προδοσίας. Τον προδότη, πρόλαβε και τον κατακρεούργησε ο λαός της πόλης… 
Η  επτανησιακή λαϊκή μούσα κατέγραψε ως εξής την προδοσία

 Το Παλαµήδι άρχισε να το κανονιτσάρη, 
και γνώμην είχ΄ ο τύραννος γλήγορα να το πάρη. 
Σίγουρα τωχ’ ο Αγαρηνός, στ’ έταξε µεγάλα
 διά να δώση χάρισµα του Κολονέλου Σάλα. 
Φραντζέζος ήταν το σκυλί και ‘πίβουλος στη γνώσι 
Ανάπλι το περίφηµο να το κατασκλαβώση.

                Το Ανάπλι το 1688 πριν χτιστεί το Παλαμήδι 

 Ο αυτόπτης της Άλωσης  Μάνθος Ιωάννου στο χρονικό για την Άλωση του Ναυπλίου έγραψε.... «Και το Σάββατο την αυγήν δίδει φωτιάν στη μίναν κ ‘ εγύρισαν τους Χριστιανούς, λίγοι αναμείναν». 

 Ο Οθωμανικός στρατός με το σήμα του Σερασκέρη, άρχισε την έφοδο κατά του Παλαμιδίου του οποίου τα πλείστα των πυροβόλων είχαν «καθηλωθεί». 

 Η φρουρά εκ 500—600 ανδρών ανετράπη γρήγορα . Ό Ενετός Διοικητής του Παλαμηδίου Ζάκος, ο αρχηγός της φρουράς Αθηναίος Λεονάρδος Ταρωνίτης και όσοι της φρουράς δεν μπόρεσαν να διαφύγουν προς την πόλιν κατεσφάγησαν υπό των Τούρκων. 

 Το Τουρκικό σώμα, το ταγμένο κατά του Ναυπλίου, με την ανατίναξη του λαγουμιού διέρρηξε το εξωτερικό σφηνοειδές πρόχωμα του προμαχώνα της Πύλης της Ξηράς,, και το οποίο οι Ενετοί εξελθόντες προσπάθησαν να το κλείσουν ματαίως. 

 «Η φρουρά του Ναυπλίου και της Ακροναυπλίας πανταχόθεν προσβαλλομένη περιήλθεν εις άπέλπιδα θέση μη άριθμούσα δέ ήδη πλέον τών 700 άνδρών, και ούδαμόθεν ούδεμίαν προσδοκώσα βοήθειαν, τό μάταιον άλλως τής αντιστάσεως καθορώσα, ύψωσε τήν λευκήν σημαίαν και παρεδόθη άνευ όρων εις τήν διάκρισιν τών νικητών, ύψωσε τήν λευκήν σημαίαν και παρεδόθη άνευ όρων εις τήν διάκρισιν τών νικητών». Οι Τούρκοι την μεσημβρία του Σαββάτου 9 Ιουλίου 1715, άνοιξαν τις πύλες και ορμήσαν για πλιάτσικο έξ όλων τών σημείων εις τήν πόλιν " θύοντες και λεηλατοΰντες" το παν . "Οι Τούρκοι κύριοι ούτω γενόμενοι πάντων τών φρουρίων τοΰ Ναυπλίου, τά πάντα παρέδωκαν εις την αρπαγήν και την καταστροφήν. Η φρουρά και οι κάτοικοι υπέστησαν πανωλεθρίαν. Οι πλείστοι τούτων έσφάγησαν εις τα οδούς κατά τήν ώραν τής πρώτης εισβολής. Ό Ενετός Φρούραρχος, ο Έλλην Άρχηγός Πάλης και πάντες οί άξιωματικοί και οί οπλίτες έν τέλει ανηλεώς έθανατώθησαν. Ό εύπορώτερος τών Ναυπλιέων Ελλήνων, Θεόδωρος Πλανήτερος συναπωλέσθη μετά του άδελφού του και τής περιουσίας του ολοκλήρου".

Την Άλωση του Ναυπλίου έζησαν ο Κεφαλλονίτης Πέτρος Κατσαΐτης και ο Γιαννιώτης Μάνθος Ιωάννου. 

Αμφότεροι ήσαν τότε εγκατεστημένοι στο Ναύπλιο και αιχμαλωτίστηκαν από τους Τούρκους. Και οι δύο κατόρθωσαν να απελευθερωθούν και έγραψαν ο μεν Κατσαΐτης τον «Κλαυθμό Πελοποννήσου προς Ελλάδα», ο δε Μάνθος Ιωάννου την «Συμφορά και αιχμαλωσία Μορέως». Και στα δύο αυτά τα μακρόσυρτα ποιήματα γίνεται εκτενής αναφορά στην Άλωση του Ναυπλίου το 1715.

Ο Καταστρεπτικός, για τον Αναγεννόμενο Ελληνισμό, θάνατος του μέλλοντος βασιλιά των Ελλήνων, Κωνσταντίνου Υψηλάντη στις 9 Ιουλίου 1816


 Στις 9 Ιουλίου 1816, πέθανε   στο Κίεβο, σε ηλικία μόλις 56 ετών , μετά από ένα ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη,    ο Κωνσταντίνος Υψηλάντης. 

 Ο Κωνσταντίνος Υψηλάντης,  είχε μεταβεί την άνοιξη του 1816, στην Αγία Πετρούπολη για να ενεργοποιήσει τις υποσχέσεις που του είχε δώσει το 1806, ο Τσάρος Αλέξανδρος, για την απελευθέρωση των Ελλήνων, υποβάλλοντας ένα σχέδιο «για την Ανατολή». 

 Είναι απολύτως βέβαιο, ότι στις συζητήσεις αυτές συμμετείχε και  ο Ιωάννης Καποδίστριας. 

Δυστυχώς, ούτε από το αρχείο Καποδίστρια ούτε από το αρχείο Υψηλάντη ούτε από τα ρωσικά αυτοκρατορικά αρχεία,  έχει φωτιστεί το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών. 

 Ο Υψηλάντης είχε τρεις συναντήσεις με τον Τσάρο που κατέληξαν ανεπιτυχώς.

 Επέστρεψε στο Κίεβο όπου διέμενε,  και πέθανε. 

Το ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από την θλίψη του, μπορεί να μην είναι μόνο «ρομαντική» διατύπωση, αφού άλλωστε υπέφερε από την καρδία του, όπως και τα παιδιά του, Αλέξανδρος, Νικόλαος και Δημήτριος. 

 Ο ξαφνικός θάνατος του συζητήθηκε τότε σε όλη τη Ρωσία και παρουσιάστηκε ως «αρκετά μυστηριώδης» .

 Ο Θάνατός του πάντως, άφησε ακέφαλη την Ελληνική Επανάσταση αφού εκείνος  θα ήταν ο μέλλων βασιλεύς των Ελλήνων. 

 Ο Κωνσταντίνος Υψηλάντης, ως Μέγας Διερμηνέας πέτυχε την Ρωσσοτουρκική συμμαχία κατά των Γάλλων και δημιούργησε την Επτάνησο Πολιτεία. 

Στις 5 Μαρτίου, άρχισε η Ρωσσοτουρκική Κατοχή των Ιονίων Νήσων και στις 8 Μαρτίου 1799 διορίστηκε ηγεμών στης Μολδαβίας όπου παρέμεινε ως τις 4 Ιουλίου 1801. 

 Την 1η Σεπτέμβριου του 1802 ανέλαβε την ηγεμονία της Βλαχίας όπου παρέμεινε ως τον Αύγουστο του 1806, οπότε ο Γάλος πρέσβης στην Κωνσταντινούπολη Οράτιος Σεμπαστιάνι πέτυχε την καθαίρεση του επειδή, «υποστήριζε τη ρώσικη πολιτική» και «βοηθούσε τη σερβική επανάσταση». 

 Ο Υψηλάντης αποστάτησε από τους Τούρκους και ανακηρύχτηκε από τους Βογιάρους Ηγεμών την Ενωμένης Βλαχίας και Μολδαβίας. Σε αντίποινα, ο Σουλτάνος διέταξε τον αποκεφαλισμό του 80χρονου πατέρα του Αλέξανδρου και δήμευσε την περιουσία των Υψηλαντών. 

 Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης αποκεφαλίστηκε στις 13 Ιανουαρίου 1807. 

Με την είσοδο στις ηγεμονίες των ρωσικών στρατευμάτων στις 27 Δεκεμβρίου 1806 αναγνωρίστηκε ως Ηγεμών της Ενωμένης Βλαχίας και Μολδαβίας,από τους Ρώσους.

 Ο Υψηλάντης, υπήρξε και αυτός θύμα της συνθήκης του Τιλισίτ και υποχρεώθηκε να φύγει από το Βουκουρέστι στις 28 Αυγούστου 1807 και να μεταβεί στο Ιάσιο, . Υποχρεώθηκε να φύγει και από το Ιάσιο στις 17 Σεπτεμβρίου 1807 και να ζητήσει άσυλο στην Ρωσία. 

 Στον Κωνσταντίνο Υψηλάντη δόθηκε καταφύγιο στο Κίεβο

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα το 1808 αναγκάστηκε να ζήσει στη Μόσχα χωρίς τα άλλα μέλη της οικογένειας. 

Στη Μόσχα, ο Υψηλάντης συνεννοήθηκε με τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο τον Φυραρή ο οποίος ηγείτο του μηχανισμού του «Φοίνικα» και από κοινού αποφάσισαν την συγκρότηση Επαναστατικής Εταιρείας με σκοπό την απελευθέρωση του Γένους. 

 Σε αυτή την Συμφωνία προσχώρησε το 1811 ο απεσταλμένος των Φιλογενών της Κέρκυρας, ο  Ιωάννης Καποδίστριας, όταν επισκέφτηκε τον Μαυροκορδάτο στη Μόσχα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ. 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 1949. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ " ΔΙΑΜΑΝΤΗ "

 



 

ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 45. ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΣΚΗΤΙΔΗΣ


Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ


 

ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 45. ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΡΟΜΕΡΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 350 ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΗΡΙΟ


 







Οι πολεμοχαρείς πιέζουν αγόρητα τον Τραμπ

  Το νομοσχέδιο του γερουσιαστή των ΗΠΑ Λίντσεϊ Γκράχαμ θα είναι ένα «μεγάλο μήνυμα» προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ο Νιουτ ...

OSZAR »